tirsdag den 5. juni 2012

V86 - Bollnäs 6/6

Bedre sent end aldrig. Så her kommer en omgang lyntips til V86 omgangen.

Bollnäs er vært og det betyder måske større udbetaling end vi er vant til. Solvalla er jo en notorisk favoritbane.

1 Afd Jeg starter med at blanke 2 Belgrado. Det er et sats jeg er ude i her, og sådan bliver denne omgang. Lidt satset, med en del blanke og så nogle afdelinger der bliver garderet tæt. Belgrado var sidst ude i bronzedivisions finalen imod for hård modstand fra et kedeligt spor. Denne gang ser modstanden lettere ud, og sporet er meget bedre.

2 Afd Hoppeløb, volte, m. tillæg. 3 heste håber jeg kan gøre det her. De to oplagte favoritter 4 Orchidea SLM og 10 Ariel Boko. Og så finder jeg plads til 2 Celebrity Madonna som blander sig i striden hvis mine to første heste fejler.

3 Afd Et svært koldblodsløb. Bedste hest er 14 Fettern TG. Bedst form har 13 Tord Viking. De er givne på kuponen, men finder jeg penge til det senere. Så vender jeg tilbage til denne afdeling og tager et par stykker mere på.

4 Afd Blanke eller ikke at blanke? Hmmm det er spørgsmålet. Jeg vælger det sidste, og forsøger at fælde en af de store favoritter. Luk afdelingen. Det er billigt, og pt er halvdelen af feltet store skrald, og 2/3 af de sidste er rimelig okay overraskelser ;) Alternativt så blank 6 Perfectly Enough

5 Afd Blanker 2 Jenny RG fra et rigtig godt spor. Der er nogen god modbud i 6 og 7. Men et sted skal jeg jo spare på stregerne, så det blev her. Blankede du 6'eren i afdelingen før, så tag 6 og 7 med her.

6 Afd Endnu et voltestarts hoppeløb med tillæg. Jeg prøver med 2 heste. Favoritten, som os har fået springspor og har masser af form 7 Donna Star, og så min lille luring til løbet 12 Twigs Tiffany, som ikke her vundet et løb i 1½år. Men som jeg synes er en fin hest, som løber fine tider og jeg tror snart en sejr er på vej. Denne gang spor 1 fra tillægsvolten og kan få en fin rejse undervejs.

7 Afd Et svært stayerløb for Klasse I heste. Mange af disse heste er rykket op en klasse. Jeg vil pege på 1 Oozing som min favorit. Men 5,6,7,8,9,10,12 kan også alle vinde løbet.

8 Afd 1 I wont Dance Skal blive favorit. De værste imod er 5 Marshland som ikke har vist noget endnu i år, og 8 Year in review som er endt helt ude på vingen og som ikke har startet i en måned. Jeg satser og blanker i denne afdeling.

1) 2
2) 2,4,10
3) 13,14
4) 2,3,4,5,6,7
5) 2
6) 7, 12
7) 1,5,6,7,8,9,10,12
8) 1

Forslag 144kr