fredag den 29. juni 2012

V75 - Färjestad 30/6

Tilbage fra et par dejlige dage i København med kæresten. Tivoli, rundetårn og især strøgets mange butikker og caféer blev besøgt, og det er derfor på tide at vinde lidt penge ovenpå den tur ;-)

Jeg laver ikke et decideret forslag idag, tiden er knap. Men mine tanker til blanke og luringer skal i da ikke snydes for.

Blanke: Bedste bud på en blank er (V7-7, 2 Friction). Den tabte godt nok til Nantucket sidste gang, som også er med denne gang. Men det er finaletid, og Frictions tid i Sølvdivisonen er ved at være ovre og gulddivisonen venter. Det skal selvfølgelig fejres med en sejr til Melanders hest.

Den næste blanke finder vi i koldblodstravet. (V7-5, 4 Fettern TG) Koldblodstrav er generelt godt at blanke i, da mange første favoritter vinder i dem.

Sidste blanke bud jeg vil komme med er lidt et sats (V7-1, 9 Long Night) En Melander hest der har vist forrygende form, og favoritten Your Love Lois ikke imponerede sidst på Lunden.

Luringerne er: (V7-6, 4 Lillen Sisu) som pt. er en 9%'er. Det er alt for lidt selv om modstanden er hård. Der er dog mulighed for kørsel imellem 2 Quid Pro Quo og 5 Chelsea Boko, og det kan Goop godt finde på at udnytte. (V7-2, 2 Tyko Marje) er pt. en 15%'er. Fra perfekt startspor kan denne unge hingst nemt gå hen og overraske favoritterne.

Held og lykke imorgen :-)