tirsdag den 12. juni 2012

V86 tips - Tingsryd 13/6

Tingsryd er vært for omgangens V86 spil. Tingsryd er en anderledes bane end de andre svenske baner. En normal bane er 1km rundt. Tingsryd er 1mile, ligesom de amerikanske baner. Det gør generelt tiderne lidt hurtigere på Tingsryd, da der er færre sving hestene skal igennem for at have løbet distancen, og det er på lige bane at heste løber hurtigst.

Det er ikke jackpot omgang, men jeg har vænnet mig til at anbefale at man kun spiller efter 8 rigtige til 2,5 gange pengene hvis man rammer. I sidste ende kan det kun betale sig. Lad os sige at 8 rigtige giver 20.000kr. Så giver 7 rigtige måske omkring 200kr og 6 rigtige giver ikke noget. De 200kr, alt efter hvor mange 7'ere man rammer, tjenes meget hurtigt hjem når man endelig rammer de 8 rigtige, og i det tilfælde her får 50.000kr i stedet for 20.000. En difference på 30.000kr. Der skal altså rammes RIGTIG mange 7'ere før de penge er hjemme.

1. Afd. Klasse II spinterløb 1609m. Et af de der løb, hvor man bare har lyst til at blanke favoritten, som i det her tilfælde er 4 Added Power. Den har sporet, den har kusken (Åke Svanstedt), og den har en sikker sejr i sidste løb. Den kan meget nemt vinde. Men samtidig er det et af de løb hvor jeg har en fornemmelse af at jeg overser noget. Indtil videre blanker jeg her... måske vender jeg tilbage med en opdatering imorgen.

2. Afd. 1609m autostart for hopper under 675.000kr. Favorit bliver igen spor 4 Celica Palema og igen med Åke som kusk. Jeg garderer dog lidt i det her løb, som har mange fine heste til start. Blandt andet 1 Bonnies Maggie som jeg tror tager spidsen hvis den kommer afsted i trav. Den er hurtigt ude, og gør sig bedst fra spids, og gør sig især godt fra spor 1. Den sidste jeg vil have med er 11 Photo Princess. Hesten har vist at den dur fra bagspor, og selv om kusken Örjan Kilhström ikke har haft sit bedste år indtil videre, er han stadig at regne som en af de bedre kuske. Hvis der bliver lidt fart på skal nok nok dukke op til sidst.

3. Afd. 2413m autostart. Her er hele 15 heste til start bag bilen. Hestene er rangeret efter bilen i pengerækkefølge(Amerikanerløb). Det vil sige at hesten med færrest indtjente penge har startspor 1, næstfærreste penge spor 2 osv. , Det lover ikke godt for favoritten 14 Listas Rafiki, som har fået et af de værste spor, men som på klasse alene kan blande sig i striden.. Ludde har fået spor 6 med Whos Smiling Now, og han vil nok i vanlig stil gå efter spidsen indtil han får den eller hans hest fejler. Derfra plejer han ikke at slippe til nogen. Sejr? Nogen af kuskende vil måske spekulere i en ryg på Ludde i vinderhullet, som ikke er tosset af få, da man næsten altid er garanteret en chance ind på opløbet. Jeg tror 8 Scofield ender i dødens, og den kan meget vel være stærk nok til at vinde derfra. Det er en enten eller hest. Enten så galopperer den, hvilket den gør meget, eller også vinder den. Så den skal helt sikkert på bonen. Med skal også 7 Simb Justintime, som kun er streget på 1% pt. Det er værd at forsøge. Den burde mindst være en 10%'er. Ligeledes skal  9 Musical Wood med. Spørgsmålet her er distancen og startmetoden. Den er vant til voltestart. Men den har kapaciteten til at vinde hvis der bliver overpace på løbet. Tilsidst skal 3 med.

4. Afd. 1609m autostart for heste op til 1000.000kr. 12 heste bag bilen, og igen løber Åke med favoritværdigheden med 8 Quality Control. En topfin hest som har haft et forrygende år, og med et spor længere inde på vingen havde jeg nok blanket den. Spor 8 er dog ret kedeligt, så jeg tager flere heste med. Desuden er Ludde med fra spor 1, og han kan om nogen "røre i gryden". 1,4,6,7,10 får alle plads. Hvis Ludde kommer afsted med 1 Obey Kronos kan det være føring fra start til slut, det er dog ikke så sandsynligt, som at 4 Organic Value tager spids. 6 Vendi har bedre form en resultaterne fortæller og den kan sammen med 7 Rolls Royce slå til hvis tempoet bliver for højt. 10 Ottens Vigo har bedste statestik af alle hestene, og har vist at den godt kan vinde fra bagspor.

5. Afd. 3218m autostart for heste op til 625.000kr. 12 heste bag bilen, og pt er Åke favorit. SURPRISE! Han har fået spor 10 med Stigaxelsixten. Jeg tror dog rigtig meget på Flemming Jensens hest 3 Head Line. Med et godkendt løb i kroppen sidst, hvor den fik en flot tid over fuld distance, tror jeg at formen er så meget på plads at den vinder her. Jeg blanker.

6. Afd. 1609m autostart for heste op til 700.000. 15 heste bag bilen. Amerikanerløb. Rigtig svært at løse. Der er ingen tvivl om at hestene i bagerste række er klart bedst, og mon ikke en af dem komme frem til sejr. Det er dog aldrig en fordel med bagspor på en sprint, så jeg garderer tæt. Både med et par stykker fra første række, og nogen fra anden række. 2 Up up and away, afsluttede stærk til en anden plads i sidste løb i en flot 12tid. 6 Oberon FH har også løbet en 12tid i år i Norge, og kan også overraske. 8 Niagara FH var sidst ude i bronzedivisonen, og løb flot med. Kan måske blande sig hvis den får en god rejse undervejs. Fra bagsporet tager jeg næsten alle heste med. Kun 9 får ikke plads på bonen., og så krydser jeg fingre for enten 11 eller 13 som vil fælde de fleste boner.

7. Afd. 1609m autostart for heste op til 2.500.000kr. Et spændende løb med mange rigtig fine heste. Igen er Åke favorit, og igen har han fået et kedeligt spor. Denne gang spor 7 med Hard Cider. En topfin hest, som har manglet det sidste i dens seneste to løb. Denne gang er det lidt lettere imod, selv om der er nogen umiddelbart gode heste til start. Ingen af disse top modbud har dog vist noget på det sidste, og især en kanon som Chimall T.T. er helt væk fra tidligere tiders styrke. Ligeledes er Gulddivisons hesten Carmel også blot en skygge af sig selv, og Kafir Face har heller ikke vist noget i år. Derfor var det let for mig at blanke her, HVIS ikke det var for 9 Orfeus Brodde. Hesten har god form, og vandt fornyligt et storløb i Norge. Den er desuden ret ligeglad med sporet, og vinder lige så ofte fra bagspor som fra første række. To heste her er nok.

8.. Afd. 1609m autostart for hopper med mindst 675.001kr Rigtig mange fine hopper er til start her, og lige nu er favoritten... ja ingen ringere end Åke Svanstedt. Denne gang er det sådan set også velfortjent. 4 Global Midnight vinder nærmest alle sine løb, og selv om den nu skal møde nogle ældre hopper som har indkørt mange flere penge, så har den rigtig god chance for at vinde her. Jeg slutter med en blank.

Forslag

1) 4
2) 1,4, 11
3) 3,6,7,8,9,14
4) 1,4,6,7,8,10
5) 3
6) 2,6,8,10,11,12,13,14,15
7) 7,9
8) 4

forslaget koster 486. Et lidt dyrt forslag. Men omgangen er svær. Man kan bruge disse heste som udgangspunkt for et reduceret system, og spare nogen penge på den måde. i så tilfælde er hestene med fed skrift mine a-heste.