lørdag den 9. juni 2012

Michal Krohn "Dejlig" og Copenhagen Cup :D

På en dag hvor trav ikke var noget værd at skrive hjem om, er det jo herligt at Danmark kan tæve de orange knoldpsparkere! Michael Krohn "du er sku en dejlig fyr".

Herlig dag at være på arbejde! Sidde med fødderne oppe og se de danske drenge i topform, og så endda få penge for det. Så kan man godt lige klare at travspillet ikke var nogen succes idag.

Imorgen er Charlottenlund så vært for Copenhagen Cup, hvor nogle af verdens bedste heste er til start. Jeg vil ikke komme med et forslag til spil. Men mine tanker om nogle af de bedre løb skal i da ikke snydes for.

1 Afd er et sprinterløb for nogle af de allerbedste. Sprint på Charlottenlund er lidt anderledes end vi er vant til i Sverige, da der kun er 6 i første række bag vognen. Det betyder at den danske startkanon Korvet Klintholm har fået bagspor. og der vinder den aldrig fra. Klassehesten i dette løb er 1 Strong Boy. En hest der har slået et så prominent navn som Commander Crowe, og fra spor 1 ligner det sejr igen.

2 Afd ville have haft en stor favorit i 12 Benny Kvietshof, men sidst den havde bagspor, var også den eneste gang den har tabt et løb. Jeg tror mest på 3 Real Showman fra godt spor, og fin årsdebut.

3 Afd 4 og 8 er klart bedste heste i feltet, og afgører dette løb imellem sig.

4 Afd synes jeg virker som det sværeste løb at læse indtil videre. Garder tæt her.

5 Afd er den store finale "Copenhagen Cup" med 911.000kr til vinderen. Favorit er 6 Rapide lebel, som klart er bedste hest i feltet. Men formen er ??????? Får kusken den afsted i trav, er det en stor chance. HUSK den danske stjerne Classic Grand Cru som blev 3'er i elitlop finalen.

6 Afd omgangen er for bronzedivisonen. Garder tæt her. Jeg synes det ser meget svært ud.
(EDIT: Har fra rimelig pålidelig kilde at 7 Your Love Lois meget vel vinder dette løb.)

HUTTELIHUT! Vi vinder EM ... BUM BUM BUM :D