torsdag den 7. juni 2012

968.875kr til 8 rigtige

En lille million var hvad man havde fået for 8 rigtige i V86 spillet igår på Bollnäs. Det blev desværre ikke mig.

Jeg synes lige jeg ville kigge lidt nærmere på resultaterne fra igår, og se om det rent faktisk er muligt at ramme millionen.

1. Afd anbefalede jeg at blanke 2 Belgrado. Den fik aldrig chancen da 1'eren lige var et mulehår hurtigere ude i starten, og 2'eren måtte tage til takke med en plads i ryggen, hvorfra den blev låst inde tilsidst. Den havde været med i striden om sejren, hvis den havde været et mulehår hurtigere i åbningen. Det er jeg ikke i tvivl om. 6'eren endte med at tage sejren og jeg indrømmer at den havde jeg ikke haft på, selv hvis jeg havde kigget længe. Så skulle jeg have lukket afdelingen. Konklusion: Jeg havde nok aldrig ramt den 6'er.

2. Afd 4'eren vandt. Det var en af de 3 heste jeg anbefalede. Det var dog også en første favorit, og en suveræn en af slagsen, så en hest her havde været nok. Det husker jeg til næste gang den løber. Konklusion: Jeg brugte to garderinger for meget. Det kunne have været lidt bedre.

3. Afd 14 Fettern TG en mindre overraskelse vandt her. Det var dog en af de to jeg anbefalede, og det er ikke nemt at slippe fra den her afdeling og stadig være med uden at bruge mindst to garderinger. Konklusion: Her kunne jeg ikke gøre det meget bedre.

4 Afd 5'eren, en rigtig stor overraskelse vandt, og jeg er glad for at kunne sige at jeg anbefalede at lukke denne afdeling. Man kunne måske have skåret en eller to heste væk, men så ærgrer man sig bare endnu mere når kæmpeskraldet kommer, som man aldrig i livet troede kunne vinde. Konklusion: Jeg kunne nærmest ikke gøre det bedre her.

5. Afd 7'eren vandt foran 6'eren. Jeg anbefalede at blanke 2'eren, som aldrig var i nærheden af sejren. Jeg må indrømme at jeg tog den helt forkerte beslutning her!! Det var skidt af mig ikke at indse at der skulle mindst 2 heste på her. En anden spiller fortalt mig efterfølgende, at han mente det var en fejl af mig at blanke en  hoppe imod hingste/vallaker, og det er jeg enig med ham i. Konklusion: Fejlspil af mig her. Skulle have haft 6 og 7 på, og fundet pengene ved at skære ned i en anden afdeling.

6. Afd 5'eren vandt, og jeg havde anbefalet 7 og 12. Favoritten 7'eren var pivringe, hvorimod 12'eren (overraskelsen) var rigtig rigtig god. Desværre var den så god at den trak 5'eren med til sejr. Hvis 12'eren ikke havde gjort det seje arbejde, tror jeg at den var løbet med sejren. Jeg ville ønske jeg ikke havde anbefalet 7'eren og istedet havde taget 5'eren. Men sådan er trav desværre. Konklusion: Mit valg af 12'eren synes jeg var rigtig godt set. Men jeg burde nok have haft 5'eren med i overvejelserne. Muligvis istedet for favoritten. Ikke optimalt spil.

7. Afd 1'eren vandt her! Nej, nej, nej hvor er jeg træt af at jeg ikke bare satser på den. Det er min førstehest i hvad jeg antager er en svær afdeling. Mange gange når jeg har en svær afdeling, som alle folk garderer tæt, så blanker jeg. Det gjorde jeg ikke igår. Igår garderede jeg også tæt ligesom alle andre. Det skulle jeg ikke have gjort, da min første indskyldelse holdt hjem til sejr. Konklusion: God første indskydelse, som jeg ikke udnytter potentialet i. Koster mig i sidste ende 6, måske endda 7 rigtige.

8. Afd. Dagens letteste afdeling. Jeg var blank på 1'eren som er klasser over resten, og som selvfølgelig vandt let. Konklusion: Kunne ikke gøres bedre.

Kunne jeg så have vundet millionen? NEJ!!
Men 6 rigtige gav 288 kroner stykket, og 7 rigtige gav 3872kr stykket.
Kunne jeg have haft overskud? JA!