fredag den 15. juni 2012

V75 tips - Boden 16/6 - 42 Jackpot millioner

Boden er ramme om denne omgangs V75-løb. Boden er den nordligste travbane der kører året rundt. Det er tradition at V75 kommer forbi om sommeren, og kører midnatstravet. Det vil sige at der bliver løbet om aftenen, istedet for som normalt om eftermiddagen.
Boden banen, er en normal 1000m bane, med 200m opløb. Banen er en smule langsommere end gennemsnittet pågrund af en svagere doseringen i svingene.

Der er denne gang 42 svenske millioner til en enlig vinder, og som altid så spil kun efter de 7 rigtige når der er jackpotpulje.

1. Afd 1640m autostart for Sølvdivisionen. En svag sølvdivsion i forhold til hvad vi har været vant til. Men spændende alligevel. Ved første øjekast er min favorit 8 Bagley. Den blev to'er efter stærke Friction sidst, og var ikke langt fra sejren. Spor 8 på sprint er dog kedeligt, og kusken er ikke typen der drøner fremad imod spids. Så den skal nok håbe på hårdt tempo, og så tage sejren på slutspurten. Det er ikke sikkert det sker, så jeg tager den sandsynlige spidshest med på bonen. 2 David Sisu. 1 Flicka Rigas har hjemmebane, og selv om formen virker som om den er på vej ned. Er den værd at overveje at tage med. Sidste hest jeg overvejer i denne afdeling er 4 Go green pellini, som også er en starthurtig hest og påvej frem i form.

2. Afd 2140m voltestart m. tillæg for heste over 300.000kr. Jeg er egentlig ikke meget for at blanke en hest fra spor 5 i volten. Men 5 Drillbit Ås har vist sig meget stabil, og det er klart den bedste hest i feltet. Problemet for hende ligger i at der er starthurtige heste i forreste volte, og skulle en af disse forsøge at svare 5'eren når den kører for spidsen, så lurer overraskelsen. Robert bergh som er kusk på 3 Delmonica Sund er ikke bleg for at ødelægge det for favoritten, hvis han selv har spillet imod den. Så jeg overvejer 2 scenarier. Et spids og slut scenarie for 5'eren, eller et scenarie hvor 3'eren svarer 5'eren op, og så holder den enten hjem til mål eller også kan der komme en bagfra. Måske 9 Madamacristina Cof som har overbevist i sine to seneste starter. Eller 15 Justfixit der har vist god form uden dog at vinde...

3. Afd Nordbottens Stora Pris, 2140m autostart for Gulddivisonen, og 1000.000kr på højkant til vinderen. Et topløb med flere elitelopsheste til start. Blandt andet Sanity, Caballion, Orecchietti. Min favorit er 3 Sanity, som jeg syntes blev kørt helt forkert i dens indledende heat til elitloppet. Desuden havde den en infektion i kroppen Denne gang tror jeg kusken gør en bedre indsats og så er der god chance for sejr. Men der er mange andre gode heste til start, og især også starthurtige heste, så jeg blanker ikke. Desuden så bliver Sanity for stor favorit i forhold til dens chancer, da det jo er lidt af en kæledække hest for svenskerne. 5 Noras Bean strålede sidste gang, men fik også et perfekt løb og vandt næsten. Den skal med selv om det ikke kan udelukkes at løbet stadig siddet lidt i benene. Men ellers tror jeg at den vil gå op og overtage spidsen på et tidspunkt. 9 Caballion er den sidste jeg skal have med. Hesten er mildest talt ikke særlig stabil. Men når den kan holde sig i trav har den vist enorm styrke. Det får den brug fra fra dette startspor, og jeg tror vi vil se den fremme i dødens på et tidspunkt i løbet. Tilsidst blev der plads til 7 Orecchietti, som jeg dog mere ser som en sprintertype. Men en meget kapabel hest.

4. Afd Klasse II løb 2140m Voltestart. Et rigtig svært løb, og jeg garderer hårdt. Favoritterne bliver 6 og 7. Men jeg tager hele feltet med her, og så satser jeg på at ramme et rigtigt skrald.

5. Afd 2140m voltestart for koldblod. Det er dyrt at lukke en afdeling, så her blanker jeg 6 Rigel Odin, som jeg regner med går til spids rimelig hurtigt. Værste imod er 14 Snygg, men den har 20m tillæg, og skal ud i sporene og runde mange heste, hvilket talet imod den.

6. Afd 2140m autostart for Klasse I heste. Her blanker jeg 2 Rite Key, der gik et fantastisk løb sidst, og havde uden besvær vundet hvis ikke den havde galopperet ind i sidste kurve. Den kom dog ned i trav igen, og var trods dette tæt på at nå frem til vinderen. En opvisning som dette en gang til, og uden galop, ender med sejr.

7. Afd 2640m Autostart for Bronzedivisionen. Her blanker jeg 5 Mongomery Gel, som i sidste start var fantastisk efter en tur ude i tredjespor hele sidste sving, og alligevel gik til sejr. Toppræstation, og en 14 dages pause imellem løb er perfekt.

Jeg slutter derfor lidt atypisk af med 3 blanke, for at få råd til at fange skraldene i de første 4 afdelinger. Forslaget ser således ud

1) 1,2,4,8
2) 3,5,9,15
3) 3,5,7,9
4) Alle
5) 5
6) 2
7) 5

Forslaget koster 384,-