fredag den 8. juni 2012

V75 tips - 9/6 Östersund

Så er turen kommet til Östersund og "Jämtland store pris" som er et løb, hvor der en beskedne 750.000kr til vinderhesten. Og der venter os en række gode løb.. SÆT IGANG!!

1 Afd Omgangens bedste blanke. Åke mener han har en hest der kan blive ligeså god som Torvald Palema, og det er IKKE små ord. Hvis det passer, så skal hans hest 4 Mr. Picolit bare vinde et løb som dette. Han er hurtigt ude, og sidder i spids hvorfra den ikke slipper til nogen.

2 Afd Et rigtig godt Klasse II løb over 2140m autostart. De bedste heste har fået de bedste spor, 1 til 6. OG så vil jeg godt advare imod 8 Matrix Revolution som lige nu ser ud til at blive glemt. Med det sagt, så vil jeg nøjes med 4 heste her. 1 Rite on win som ryger til spids, skal ikke med!, da den slipper/bliver knækket af 6 On hold (som skal med), og bliver låst inde. Derimod skal Åkes nye hest 4 Marcus Palema med. Åke har det med at lave forvandlingsnumre med sine nye heste. 8 matrix revolution skal som sagt med, da den er ALT for lidt spillet i forhold til dens kapacitet. Til sidst en BOMBE 9 Inger palema som jeg har hørt skulle være god på våd tung bane, og vejrudsigten siger regn lørdag.

3 Afd Dagens storløb med masser af stjerner til start, og en førstepræmie på 750.000. Så her er virkelig noget at køre om. Desværre er den store favorit Yarrah Boko udgået med skade, og det gør løbet meget sværere at gennemskue. Mange starthurtige heste, men jeg tror 4 Iceland ryger til spids. Hvem vil tage dødens er svært at finde ud af. Faktisk har jeg så svært ved at finde ud af det løb her, at jeg garderer med 4 heste yderligere. Havde det været en sprint havde jeg nok bare blanket Iceland, men jeg finder også plads til 1 Beanie MM, 6 Alvena Pele (som er bedre end hvad den har præsteret i år), 9 Oracle (en af de store overraskelser der blev indbudt til i elitloppet i år) og tilsidst en fremtidens hest 10 Formula One (som takkede nej til elitloppet i år, men i mine øjne nemt kunne have været i finalen).

4 Afd Koldblodsløb med koldblodskongen 1 Hallsta Lotus til start. Det er blevet til 10 sejre i de sidste 10 løb. Så han er kæmpefavorit. Hallsta Lotus har kun et lille skår i en ellers uigennemtrængelig rustning. Han er ikke specielt starthurtig i forhold til nogen af konkurrenterne. Derfor "masser og kvaser" han ofte konkurrenterne fra dødens. Modstanden er slet ikke dårlig, og især 2 Myllarfaks og 5 Stamping er hurtigt ude. Hvis en af disse får lov at tage spids nemt, kan de måske hive den store overraskelse op af skuffen. For dem som kan lide at satse, så spil 1,2,5 (det gør jeg). For dem alle jer andre så blank 1 Hallsta Lotus. Det er ligeså sikkert, som penge i banken er for tiden ;).

5 Afd Voltestart over 2140m med 3 volter og lærlinge i sulkyerne. Bum bum bum, så kan det skralde. Men fordi jeg lige har snakket for at gardere KÆMPE favoritten i 4 afd. Så forsøger jeg med en blank her. 15 Roxa Sisu er KLART den bedste hest her, og har derfor også fået 40m tillæg til de forreste. Hesten er dog forholdsvis hurtigt ude, og har generelt klaret voltestarter godt. Den har mange den skal runde. Men det er altså en hoppe der hører til i eliten normalt. For den der blanker 1 Hallsta Lotus i afd 4. anbefaler jeg at man tager 2 og 7 med her.

6 Afd 1640m auto for Bronzedivisonen. Et meget åbent løb. Favoritten 7 Perfect Toll, har fået et lidt kedeligt startspor, og er ikke den hurtigste hest ude i dette felt. Spidskampen tror jeg står imellem 1 Credit Fayline og 3 Ed you. Sidst nævnte er hjemmebane favoritten. Hvis 3 får spidsen tror jeg at den holder hjem til sejr. Men hvis der bliver reel kørsel om det, åbner det op for en masse heste. Så skal 5,7,9,10 og 11 også regnes med chance.

7 Afd. 1 Lönhults Leffe er meget hurtigt fra start, og sidder i spids hvis den holder sig i trav. Den er lidt usikker på benene nemlig. Det spændende er om han vælger at slippe til 3 Made at home. Hvis han gør det tror jeg vi har fundet vinderen i netop 3'eren som så meget fin ud i sin sidste start hvor den overtog spidsen kort efter start og enkelt tog sejren hjem. Dette scenarie tror jeg kan udspille sig igen. Blank.

Forslag

1) 4
2) 4,5,6,8,9
3) 1,4,6,9,10
4) 1,2,5
5) 15
6) 1,3,5,7,9,10,11
7) 3

Forslaget koster 262,50kr

alternativt forslag til dem som blanker Hallsta Lotus

1) 4
2) 4,5,6,8,9
3) 1,4,6,9,10
4) 1
5) 2,7,15
6) 1,3,5,7,9,10,11
7) 3

Dette forslag koster også 262,50kr.